لوگوی 8 ایرانی 230RCE

استعلام قیمت

تحلیل و بررسی کوتاه لوگو 8 ایرانی 230RCE

لوگو 8 ایرانی 230RCE،مشابه لوگو ورژن 8 مدل LOGO230 RCE, 0BA8  از نظر کیفیتی می باشد و در پروژه هایی که موارد اقتصادی کار بیشتر مدنظر هست و کار ساده ی پیش رو داریم می توان به صنعتگران پیشنهاد داد چرا که هزینه آن نسبت به نمونه ی آلمانی به نصف کاهش پیدا می کند.

توضیحات

تحلیل و بررسی دقیق لوگو 8 ایرانی 230RCE

1-پی ال سی لوگوی 8 ایرانی دارای 8 ورودی دیجیتال می باشد که 4 عدد آن آنالوگ می باشد همچنین دارای 6 خروجی دیجیتال رله ای است که دارای پورت اترنت جهت ارتباط با نرم افزار LOGO! SOFT VER 8 می باشد.

2-ولتاژ تغذیه  آن 220VDC می باشد.

3-هشت ورودی دیجتالV AC/DC220 می باشد.

4-سخت افزار این محصول طبق استانداردهای جهانی طراحی شده است استفاده از میکروکنترلر ARM 32 bit با سرعت 73MHZ استفاده از آس سی ساعت استاندارد صنعتی مشابه لوگو زیمنس می باشد.

5- استفاده از خازن بجای باتری برای طول عمر بیشتر محصول از نکات قابل توجه می باشد.

6- پورت اترنت جهت اتصال به نمایشگر TD زیمنس از دیگر ویژگی های سخت افزار این پی ال سی ایرانی می باشد.

7-قابلیت برنامه ریزی با نرم افزار Siemens logo! soft ver 8         را دارد که نرم افزار دقیقا همان نرم افزار نمونه آلمانی لوگو می باشد 

8-این محصول دو سال گارانتی تعویض دارد.

PLC چیست؟

پی‌ال‌سی (به انگلیسیProgrammable Logic Controller) یا کنترل‌گر منطقی برنامه‌پذیر رایانه کنترل‌گر تک منظوره‌ای است که به دلیل ویژگی‌های خاصش بیشتر برای کنترل فرایندهای مکانیکی یا صنعتی مانند خطوط تولید استفاده می‌شود.

PLC در جهت اهداف کنترلی و برای استفاده در محیط های صنعتی به کار گرفته شد چون به سادگی قابل برنامه پذیری بود و تغییر در سیستم کنترل با تغییر در نرم افزار برنامه کنترل به سهولت امکان پذیر بود؛ مزایای فوق به همراه کوچکتر شدن ابعاد سیستم کنترل ، عیب یابی سریع تر ، خرابی کمتر ، توانایی اجرای برنامه های پیچیده تر، توانایی تبادل اطلاعات با سیستم های دیگر و … باعث شد که مدارهای رله ای به سرعت میدان را برای حضور PLC ها خالی کنند.

انواع PLC

انواع سیستم  PLC:

PLC ها را می توان از نظر اندازه حافظه یا تعداد ورودی و… می توان به انواع زیر تقسیم بندی کرد:

PLC های کوچک: جایگزینی برای کنترل کننده های سنتی است. تابعیت گسترش محدود و حداکثر دو یا چند ورودی/خروجی دارند. و برنامه نویسی آنها، نردبانی یا با دستورات نمادی صورت می گیرد.

PLC های متوسط: این PLC ها ساختار مدولار دارند در نتیجه توسعه و یا تغییر آنها ساده است و تنها با اضافه نمودن یا تغییر ماژولها صورت می گیرد.امکانات ارتباطی زیاد دارند و می توان از آنها در کنترل گسترده استفاده کرد و برنامه نویسی آنها نردبانی یا نمادی و یا دستورات گرافیکی است.

PLC های بزرگ: در مواردی که تعداد ورودی ها/ خرروجی ها زیاد است و یا عملیات کنترلی پیچیده است از PLC های بزرگ استفاده می گردد از این PLC ها برای هدایت تعدادی PLC کوچک نیز استفاده می شود و برنامه نویسی این نوع PLC ها معمولا با استفاده از زبان های سطح بالا صورت می گیرد.

قسمت های تشکیل دهنده PLC :

1-واحد منبع تغذیه

2-واحد پردازش مرکزی CPU

3-حافظه

4-ماژول های ورودی 

5-ماژول های خروجی

6-ماژول های تغییر شکل سیگنال

7-ماژول های ارتباط پروسسوری

8-ماژول رابط

9-بدنه قفسه

PLCاز لحاظ شکل ظاهری به دو گروه یکپارچه و مدولاتور تقسیم بندی می شوند:

1- پی ال سی های کوچک معمولا به صورت (Compact) یکپارچه طراحی و ساخته شده اند به این معنا که منبع تغذیه و cpu و ماژول های ورودی و خروجی به صورت یکپارچه در کنار هم متصل هستند و یک واحد تلقی می شوند در این نوع PLC قادر به نگهداری فقط 1000 خط برنامه می باشد اما مکانی جهت اتصال به پروگرام و ورودی و خروجی های اضافی وجود دارد.

2- در انواع مدولاتور بر خلاف نوع یکپارچه کاربر می تواند ماژول های ورودی و خروجی دلخواه را از آن خانواده بسته به نیاز خود انتخاب و در کنار هم قرار دهد. که شامل کارت های جداگانه منبع تغذیه ، cpu، وردی و خروجی به تعداد مورد نیاز می باشد که به ترتیب روی RACK و در داخل (SLOTS) شکاف ها نصب می شوند.

ویژگی­های PLC ها:

1-ساختار مدولار دارند که تعویض بخشی از آن امکان پذیر می باشد.

2-عدم ایجاد نویز برخلاف مدارات رله کنتاکتوری

3-کاهش توان مصرفی

4-امکان کنترل از راه دور

5-امکان تغییر برنامه بدون تغییر سیم کشی و رسیدن به خروجی مدنظر

6-افزایش میزان تولید وبالارفتن بازدهی

7–بسیار بالا تر بودن ضریب اطمینان و درجه حفاظت این سیستم‌ها از ماشین‌های رله‌ای

کاربردهای PLC در صنعت:
1-صنایع اتومبیل سازی 
2-صنایع پلاستیک سازی 
3-صنایع سنگین
4-صنایع شیمیایی
5-صنایع غذایی 
6-صنایع ماشینی
7-صنایع حمل و نقل 
8-صنایع تبدیل انرژی
9-خدمات ساختمانی 
انتخاب PLC مناسب :
برای استفاده از PLC مناسب در یک پروژه باید موارد زیر را معین نمودو به آنها توجه کرد :

1-تعداد ورودی ها

2-تعداد خروجی ها

3-تعداد فلگ ها

4-تعداد شمارندگان(کانترها)

5-تعداد تایمرها

6-نوع فلگ ها و تایمرها

7-اندازه حافظه

8-سرعت اجرای برنامهSCAN TIME

9-نوع برنامه کاری دستگاه

10-دقت وسرعت انجام پروژه

11-تعداد ورودی وخروجی ها

12-نوع بار(جریان خروجی و ولتاژ آن)

13-نوع تغذیه

سیستم پی ال سی

لوگو زیمنس 8 تحولی جدید در پی ال سی زیمنس

در یک کلمه باید گفت لوگو زیمنس یک “ابتکار”.شاهکاری دیگر از زیمنس است. لوگو زیمنس محصولی هوشمند برای نسل آینده.این نسل جدید به معنای واقعی با تمام خواسته های مشتری سازگار است ، خوش دست ، با صفحه نمایش جدید و امکان مکالمه ی کامل با اِترنت را نیز داراست.همچنین اَپلیکیشن وب سرور لوگو زیمنس همه چیز را بسیار ساده کرده.یکی دیگر از ویژگی های این نسل جدید امکان ارتباط با شبکه موبایل با دستگاه هست .که در این عرصه روشی جدید محسوب می شود .

پی ال سی لوگو کوچکترین پی ال سی ساخت شرکت زیمنس می باشد که  در سال 1996 عرضه شد باکارائی بالا و وزن کم در صنایع و ماشین آلات بسته بندی پرکنها ، پله برقی و غیره کاربرد دارد . این خانواده از پی ال سی دارای صفحه نمایش بوده وتوسط کلیدهای روی آن یا به کمک کامپیوتر قابل برنامه ریزی می باشد.

مهمترین واحدهای تشکیل دهنده ی یک PLC LOGO عبارتند از :

1-منبع تغذیه:

تغذیه سخت افزار از طریق دو ترمینال به نامهای Nو L1 انجام می شود.ولتاژ ورودی دستگاه به این ترمینالها اتصال می یابد.منبع تغذیه پی ال سی لوگو شرکت زیمنس جهت تغذیه قسمت های مختلف  از جمله CPU و سنسورها در لوگو با کلاس ولتاژهای 24V و کمتر مورد نیاز است.در LOGO با کلاس ولتاژی بالای 110V و 230 ولت نیازی به منبع تغذیه نیست در این مدل ها ورودی وخروجی ها و CPU مستقیما به شبکه ی شهری 230 ولت وصل می شوند.

2-ماژول اصای Basic Module:

ماژول اصلی PLC LOGO شرکت زیمنس در دو مدل به بازار عرضه شده است که عبارتند از :

الف-ماژول اصلی با صفحه نمایش:در این ماژول قابلیت نمایش وضعیت ورودی ها،خروجی ها وتست برنامه وجود دارد.علاوه بر برنامه نویسی از طریق نرم افزار LSC در رایانه قابلیت برنامه نویسی و ویرایش برنامه با کلیدهای تابع روی ماژول امکان پذیر است.

صفحه کنترل :(این صفحه در مدل های RCO وجود ندارد)

صفحه نمایش :(این صفحه در مدل های RCO وجود ندارد)

ب-ماژول اصلی بدون صفحه نمایش:این ماژول از نظر اقتصادی به صرفه تر بوده و استفاده از آن ساده تر است.برنامه نویسی آن فقط  از طریق نرم افزار LSC در رایانه امکان پذیر است.

چگونگی تشخیص مدل های LOGO از روی دستگاه:

عدد 12:نشان دهنده ی نوع VDC 12 ولت است.

عدد 24:نشان دهنده ی نوع VDC 24 ولت است.

عدد 230:نشان دهنده ی نوع VAC 230 ولت است.

حرف R:نشان دهنده ی خروجی های رله ای می باشد.در صورتی که حرف R درج نشده باشد مفهوم آن اینست که خروجی ها به صوزت ترانزیستوری هستند..

حرف C:نشان دهنده ی دارا بودن سوئیچ تایمر و زمان بندی هفتگی است.

حرف O:نشان دهنده ی نسخه ی بدون نمایشگر هست. 

3-ماژول توسعه ورودی و خروجی Expansion Module:

لازم به ذکر است که هر ماژولی که به رله هوشمند اضافه می شود نیاز به تامین تغذیه دارد.ماژول های توسعه به سه دسته ی دیجیتال ،آنالوگ و شبکه تقسیم می شوند.نوع خروجی روی سخت افزار مشخص می شود. این خروجی ها به صورت رله ای یا ترانزیستوری می باشند.

ماژول های خروجی ترانزیستوری:در Logo با خروجی ترانزیستوری خروجی ها از نظر اتصال کوتاه و با اضافی حفاظت شده اند و ولتاژ کمکی برای خروجی ها نیاز نیست و Logo آن را تامین می نماید.در حقیقت ماژول خروجی ترانزیستوری منحصرا در DC به کار گرفته می شود و هیچ حالت متحرک نداشته و عمل قطع و وصل با جرقه همراه نخواهد بود و سرعت سوئیچ آن بسیار بالا خواهد بود.

ماژول های خروجی رله ای:در Logo با خروجی رله ای خروجی ها می بایست از منبع تغذیه و ورودی ها ایزوله باشند این خروجی بیشتر برای حالت AC مناسب هست اما در حالت DC نیز کاربرد دارد.

نکته:ماکزیمم جریان کلیدزنی در خروجی ها 10A می باشد.

4-کارت حافظه:

جهت کپی کردن اطلاعات از یک رله هوشمند LOGO به رله هوشمند LOGO دیگر استفاده می شود به گونه ای که هنگام استفاده می توان برنامه ر از LOGO به کارت و یا از کارت به LOGO ارسال نمود.

کارت حافظه دارای سه رنگ آبی،زرد،قرمز می باشد.

آبی:قابلیت خواندن و نوشتن برنامه را دارد و با قطع برق برنامه پاک می شود.

زرد:قابلیت خواندن و نوشتن برنامه را دارد و با قطع برق برنامه پاک نمی شود.

قرمز:فقط قابلیت خواندن برنامه را دارد و با قطع برق برنامه پاک نمی شود.

هنگام ارسال برنامه به کارت حافظه قرمز لازم است برای آن رمز انتخاب کنیم و فقط با وارد نمودن رمز می توانیم برنامه آن را ویرایش و یا استفاده کنیم.

5-کابل اینترفیس:

جهت برقراری ارتباط مابین پی ال سی لوگو وکامپیوتر به منظور انتقال اطلاعات شرکت سازنده کابل های واسطی را به همراه سخت افزار لوگو ارائه کرده است  که به کابل Intreface معروف می باشد.

سیستم مورد نیاز برای نصب

Microsoft Windows XP SP3, 7 SP1 or 10-

   Main processor 2 GHz or higher-

                       1GB RAM or  Higher –

5GB free hard disc space –

نرم افزار لوگو زیمنس LOGO! Soft Comfort

نرم افزار لوگو زیمنس  LOGO! Soft Comfort برای برنامه نویسی و پیکربندی PLC های سری LOGO عرضه شده است. متناسب با هر محصول در خانواده LOGO، یک ورژن جدید از نرم‌افزار توسط شرکت زیمنس تولید و عرضه می‌گردد. اما آخرین ورژن این نرم افزار LOGO! Soft Comfort V8. می‌باشد و هدف اصلی آن برنامه‌نویسی LOGO! 8 مدل FS:04 که دارای پروتکل مدباس است، می‌باشد. علاوه بر این موارد پارامترهای بسیار کاربردی به این ورژن اضافه شده است که در ادامه به بررسی آنها به صورت اجمالی پرداخته شده است.

پروتکل مدباس در نرم افزار لوگو زیمنس

متناسب با توضیحات داده شده، اولین تغییر افزوده شدن LOGO! 8 FS:04 در Hardware نرم‌افزار است. همان‌طور که می‌دانید LOGO! 8 FS:04 دارای پروتکل مدباس TCP/IP است و برای تنظیمات مدباس و … پارامترهای دیگری به نرم‌افزار افزوده شده است. در داخل نرم‌افزار آدرس‌های ورودی، خروجی و حافظه‌ها در زمان ارتباط از طریق پروتکل مدباس مشخص شده و می‌توان به راحتی توسط تجهیزات دیگر با LOGO ارتباط برقرار نمود. علاوه بر این موارد امکانات دیگری شامل موارد زیر در این ورژن مشاهده می‌گردد که اشاره به آنها خالی از لطف نیست:

 تغییرات نرم افزار لوگو زیمنس LOGO! Soft Comfort نسخه : ۸٫۲ (۱۳۹۶/۰۸/۰۲):

  • تنظیم زمان هماهنگ سازی داده ها
  • نمایش داده های تاریخی
  • امکان متوقف نمودن همگام سازی داده ها
  • امکان استفاده از لوگو وب ادیتور برای برنامه ریزی صفحات تحت وب

 تغییرات نرم افزار لوگو زیمنس LOGO! Soft Comfort نسخه : ۸٫۱ (۱۳۹۶/۰۴/۱۰):

  • توانایی نصب بر روی ویندوزهای Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows XP
  • پشتیبانی از پروتکل مدباس
  • افزودن فانکشن بلاک‌های جدید Float/Integer Converter- Integer/Float Converter
  • پشتیبانی از (NTP (Network Time Protocol
  • بهبود برنامه نویسی شامل افزودن تجهیزات تجهیزات مدباس، LOGO! 8 FS4 و LOGO! FS4 Slave
  • به روز رسانی فانکشن بلاک‌هایی  Cursor Key- TD Function Key
  • نصب اتوماتیک زبان‌های (English, German, French, Spanish, Italian, Chinese)

برای نصب نرم افزار لوگو به نکات زیر توجه داشته باشید :

1-نسخه ۸٫۲ به صورت پک آپدیت می باشد و طبق گفته سایت زیمنس باید یکی از ورژن های V1 تا V8 این نرم افزار روی سیستم شما نصب باشد و بعد اقدام به نصب V8.2 نمایید. این نسخه به‌راحتی روی ویندوز ۱۰ نصب و اجرا می‌گردد. مانند ورژن های قبلی این نرم‌افزار، این ورژن نیز برای دو نسخه ویندوز ۳۲ و ۶۴ بیتی ارائه‌شده است.

2-توجه(بروزرسانی ۹۶/۰۴/۱۰): به دلایل نامعلوم، شرکت زیمنس مدتی پس از ارائه این آپدیت ( از V8.0 به V8.1)، آن را از روی سایت خود حذف نمود . پیشنهاد می گردد، جهت جلوگیری از مشکلات ناخواسته، چناچه نیاز به استفاده از امکانات جدید V8.1 ندارید،LOGO!Soft Comfort V8.0 را نصب نمایید و برنامه نویسی و شبیه سازی برنامه خود را در V8.0 انجام داده و از نسخه جدید برای دانلود برنامه استفاده نمایید توجه(بروزرسانی ۹۶/۰۸/۰۲): ورژن جدید برنامه لوگو زیمنس در آبان ماه ۹۶ تحت عنوان LOGO!Soft Comfort V8.2 به بازار عرضه گردید

دانلود نرم افزار LOGO.Soft.Comfort.v8.1

دانلود – آپدیت v8.2 – نسخه 32 بیتی – 168 مگابایت

دانلود – آپدیت v8.2 – نسخه 64 بیتی – 172 مگابایت

http://cld17.cdn.p30download.com/p30dl-software/Siemens.LOGO.Soft.Comfort.v8.2.Update.Only.x64_p30download.com.rar?1573059414

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لوگوی 8 ایرانی 230RCE”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فایلی جهت دانلود وجود ندارد..