تایمر آتونیکس ATE-10M

استعلام قیمت

تحلیل و بررسی کوتاه تایمر آتونیکس ATE-10M

تایمرهای سری ATE از نوع آنالوگ و تک رنج می باشند، که جهت تنظیم زمان در محدوده ثانیه و یا دقیقه مورد استفاده قرار می گیرد و در مواردی خاص می تواند مورد توجه صنعتگران فعال در صنعت قرار بگیرد.

توضیحات

تحلیل و بررسی دقیق تایمر آتونیکس ATE

 تنظیم دقیق و آسان زمان

 اقتصادی و مقرون به صرفه

 پوشش طیف گسترده ای از زمان

 قابلیت کار با ولتاژهای (110تا220 ولت AC

 قابلیت اتصال به مدار سیم کشی توسط سوکت 8 پایه

دارای LED نمایشگر وضعیت خروجی

تایمر چیست؟

تایمر(Timer)، زمان سنج یا رله زمانی يكي از وسايل فرمان دهنده مدارهاي كنترل صنعتی است كه وظيفه كنترل مدار را براي مدت زماني معين به عهده دارند.

انواع تایمرهای صنعتی

نحوه ی عملکرد تایمرها به صورت کلی

تایمر بعد از وصل تغذیه شروع به شمردن زمان میکند و بعد از اینکه زمان تعیین شده را سپردی کرد، رله یا رله های آن فعال شده و منجر به قطع یا وصل مدار میگردد. البته باید یاد آوری کرد که در برخی تایمرها بلافاصله بعد از اتصال تغذیه، تایمر شروع به اندازه گیری زمان نمیکند تا زمانی که پایه مربوط به استارت توسط اپراتور، میکروسوییچ یا سنسور فعال(Enable) شود. بعد از فعال سازی این پایه، تایمر شروع به کار میکند. بعد از سپری شدن زمان و صدور فرمان توسط تایمر، دوباره با وصل مجدد تغذیه (یا تحریک پایه استارت) تایمر کار خود را از نو شروع میکند.

کاربرد تایمر ها:

انواع تایمرهای دیجیتال و آنالوگ آتونیکس به صورت گسترده ای در صنایع مختلف آشپزخانه های صنعتی، صنایع غذایی و دارویی، صنایع بسته بندی استفاده می شوند. هدف تایمر کنترل زمان و زمان بندی قطع و وصل تجهیزات مختلف یا مانیتورینگ زمان کارکرد المان های مختلف می باشد. امروزه به جهت اهمیت صرفه‌جویی و بهینه‌سازی مصرف انرژی، استفاده از تایمرها و سنسورهای مربوطه اهمیتی دو چندان یافته است.

کاربرد تایمر های مولتی:

انواع تایمرهای دیجیتال و آنالوگ آتونیکس به صورت گسترده ای در صنایع مختلف آشپزخانه های صنعتی، صنایع غذایی و دارویی، صنایع بسته بندی استفاده می شوند. هدف تایمر کنترل زمان و زمان بندی قطع و وصل تجهیزات مختلف یا مانیتورینگ زمان کارکرد المان های مختلف می باشد. امروزه به جهت اهمیت صرفه‌جویی و بهینه‌سازی مصرف انرژی، استفاده از تایمرها و سنسورهای مربوطه اهمیتی دو چندان یافته است.

تایمر ها به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند:

تایمرهای صنعتی از نظر نحوه تنظیم به دو دسته کلی دیجیتال و آنالوگ تقسیم می شوند. درصنعت انواع دیگری از تایمر با عناوین تایمر 24 ساعته، تایمر هفتگی، تایمر سالیانه ، تایمر ستاره مثلث، تایمر نجومی، تایمر راه پله، تایمر دوقلو و … نیز وجود دارند که هرکدام برای مقاصد مختلف استفاده می شوند.

از نظر عملکرد حالتهای مختلفی (مُدهای مختلفی) برای یک تایمر وجود دارد. بعضی تایمرها توانایی تنظیم برای چندین حالت را دارند (مولتی فانکشن) و بعضی دیگر فقط تک منظوره هستند. عملکرد یک تایمر صنعتی می تواندبر اساس یکی از مدهای زیر باشد:

  1. تاخیر در وصل: طبق تعریف دراین مُدِ کاری بعد از روشن شدن تایمر(یا فعال سازی پایه استارت) و سپری شدن زمان تعیین شده، تایمر دستور وصل میدهد. به عنوان مثال تصور کنید برای روشن شدن یک موتور اصلی نیاز باشد که محور آن توسط یک پمپ کوچک به مدت یک دقیقه روغن کاری شود. با استفاده از یک تایمر آنالوگ که روی یک دقیقه تنظیم شده باشد می توان این کار را انجام داد.

  2.  تاخیر در قطع: طبق تعریف دراین مُدِ کاری بعد از روشن شدن تایمر(یا فعال سازی پایه استارت) و سپری شدن زمان تعیین شده، تایمر دستور قطع میدهد. به راحتی می توان فهمید که اگر تایمر بخواهد در این مد کار کند یا باید باطری داشته باشد یا حتما از جایی تغذیه شود که بعد از قطع برق خودش بی برق نشود. چون در صورت بی برق شدن تایمر فرمان داده شده کامل اجرا نخواهد شد. بهترین مثال برای تاخیر در قطع زمانی است که می خواهیم دزدگیر خانه را فعال و ظرف 30 ثانیه دربها را قفل و از محل خارج شویم. برای این کار از تایمر تاخیر در قطع که روی 30 ثانیه تنظیم شده استفاده میکنیم.

مواردی که در خرید تایم باید دانست:

  1. محل استفاده­ ی آن
  2. ولتاژ تغذیه
  3. جریان مجاز کنتاکت خروجی آن
  4. مدهای کاری
  5. چگونگی نصب آن
  6. ابعاد آن
  7. محدوده رنج زمانی
ابعاد ATE

ابعاد تایمر ATE

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تایمر آتونیکس ATE-10M”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فایلی جهت دانلود وجود ندارد..